AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği kucağına almak

Kahve falında bebeği kucağına almak

Kahve falında bebeği kucağına almak ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında bebeği kucağına almak gördüyseniz:

  • Şimdilik, artı eksi dengesini kontrol etmeden öne çıkmamakta fayda var.

Kahve falında kucağında bebek emzirmek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kucağında güzel bebek görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kucağında bebek olduğunu görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek kucağında görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin kucağında bebek görmek çok büyük kazançlar getireceğine, isteklerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kucağında bebek düşürmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kendi bebeğini kucağına almak kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kucağında bebek görmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir