AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağında bebek düşürmek

Kahve falında kucağında bebek düşürmek

Kahve falında kucağında bebek düşürmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, isteklerini yerine geleceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kucağında bebek düşürmek gördüyseniz:

  • Belli planların, anlaşmaların ya da düzenlemelerin nasıl yoluna sokulabileceği üzerine düşünmeniz gerekebilir.

Kahve falında bebeği kucağından düşürdüğünü görmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kucağındaki bebeği düşürmek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine yorulur.

Kahve falında bebeğini kucağından düşürmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, bekârlığına da veda edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kucağında bebek düşürmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, yorulacağına işaret eder.

Kahve falında kucağındaki bebeği yere düşürmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına tabir olunur.

Kahve falında kucağından bebek düşürmek borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, üzüleceğine, yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği kucağından düşürmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunu kucağından düşürmek kazancının helal para olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir