AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek kucağında görmek

Kahve falında bebek kucağında görmek

Kahve falında bebek kucağında görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında bebek kucağında gördüyseniz:

  • Durumu iyice kızdırmanın bir faydası olmayacağından kontrollü olmanızda fayda var.

Kahve falında kucağına yeni doğmuş bebek almak dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş bebek kucağa almak mal ve mülk sahibi olmaya, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına delalettir.

Kahve falında kendi bebeğini kucağında görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hakkıyla kazanca rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin kucağında bebek görmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında kucağında ağlayan bebek görmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına yorulur.

Kahve falında bebek kucağında görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kucağındaki bebeği düşürmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, bedeninin de iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni doğmuş erkek bebeği kucağına almak insanlığıyla herkese örnek olacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir