AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kucağında bebek görmek

Kahve falında birinin kucağında bebek görmek

Kahve falında birinin kucağında bebek görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, istediği yola çıkacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kucağında bebek gördüyseniz:

  • Evden yapılabilecek çalışmalar da söz konusu olabilir.

Kahve falında kucağındaki bebeği düşürmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kucağına yeni doğmuş bebek almak dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek bebek kucağında görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında erkek bebeği kucağında görmek bunun için her gün şükredeceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine delalet eder.

Kahve falında bebeği kucağına almak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek bebeği kucağına aldığını görmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, ileriye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kucağında güzel bebek görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında bebeği kucağından düşürmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir