AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği eline almak

Kahve falında bebeği eline almak

Kahve falında bebeği eline almak kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği eline almak gördüyseniz:

  • Genç insansanız ailelenizden büyük bir hediye veya para yardımı alabilirsiniz.

Kahve falında bebek eli tutmak ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin elinde bebek görmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bebek elini öpmek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeği eline almak çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, arzularının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında hamileyken bebeğin elini görmek attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, işlerinin toparlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek eli kesmek sağlığının kötüye gideceğine, özel hayatında sessizleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eli olmayan bebek görmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elleri kınalı bebek görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, ardından bu kişiye açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir