AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe sütlaç yedirmek

Kahve falında bebeğe sütlaç yedirmek

Kahve falında bebeğe sütlaç yedirmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında bebeğe sütlaç yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden olmadıkları gibi davranmasını, bazı şeylerin olmadığı bir şeye dönüşmesini istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında bebeğe sütlaç yedirmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sütlaç yediğini görmek geri planda kalacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında sütlaç dağıtmak üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sütlaç tatlısı görmek geniş bir ev satın alacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütlaç ikram etmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında sütlaç pişirmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, daha fazla mal sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında fırında sütlaç görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında sütlaç yemek görmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir