AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütlaç dağıtmak

Kahve falında sütlaç dağıtmak

Kahve falında sütlaç dağıtmak çok sevineceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, işlerinin karışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sütlaç dağıtmak gördüyseniz:

  • Keşif niteliğindeki bir fikrin maddi getirileri olabilir.

Kahve falında sütlaç dağıtmak kolaylıklara kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Kahve falında sütlaç yediğini görmek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında birine sütlaç vermek kimseye borçlanmayacağına, nazara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütlaç tatlısı görmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına inanılır.

Kahve falında sütlaç ikram etmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanık sütlaç görmek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütlaç görmek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, bereketin eksileceğine alamet eder.

Kahve falında sütlaç yemek görmek işlerin günden güne bozulacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir