AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütlaç ikram etmek

Kahve falında sütlaç ikram etmek

Kahve falında sütlaç ikram etmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sütlaç ikram etmek gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız bir kişiyle yaşadığınız veya yaşayabileceğiniz problemler huzurunuzu kaçırabilir.

Kahve falında sütlaç ikram etmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına inanılır.

Kahve falında sütlaç yediğini görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sütlaç görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına tabir olunur.

Kahve falında birine sütlaç vermek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sütlaç tatlısı görmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında sütlaç yapıldığını görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına alamet eder.

Kahve falında sütlaç dağıtmak sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fırında sütlaç görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, kendi işinin sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir