AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütlaç pişirmek

Kahve falında sütlaç pişirmek

Kahve falında sütlaç pişirmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine işarettir.

Kahve falında sütlaç pişirmek gördüyseniz:

  • İlerlemenize katkısı olabilecek destekleyici kişilerle iletişime geçmelisiniz.

Kahve falında sütlaç pişirmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fırında sütlaç görmek kolaylığa kavuşacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sütlaç yapıldığını görmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğe sütlaç yedirmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sütlaç yemek görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, büyük borçların altında ezileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sütlaç ikram etmek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanık sütlaç görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, gelirinin sürekli olacağına yorulur.

Kahve falında sütlaç görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir