AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütlaç yediğini görmek

Kahve falında sütlaç yediğini görmek

Kahve falında sütlaç yediğini görmek arzuların yerine geleceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, sonuçtan memnun kalacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, çok büyük paralar kazanılacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütlaç yediğini gördüyseniz:

  • Ya da yeni projeler üzerinde tartışabilirsiniz.

Kahve falında sütlaç yediğini görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğe sütlaç yedirmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, rakiplerin üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütlaç ikram etmek zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, patron koltuğuna yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sütlaç yapmak gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sütlaç yapıldığını görmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında sütlaç pişirmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, büyük kayıplara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında sütlaç yemek görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına işaret eder.

Kahve falında sütlaç dağıtmak eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir