AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütlaç tatlısı görmek

Kahve falında sütlaç tatlısı görmek

Kahve falında sütlaç tatlısı görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, zor zamanlar geçireceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına tabir olunur.

Kahve falında sütlaç tatlısı gördüyseniz:

  • Ufuklara yelken açmış gibisiniz.

Kahve falında sütlaç tatlısı görmek psikolojik olarak düzeleceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine yorulur.

Kahve falında yanık sütlaç görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine işarettir.

Kahve falında sütlaç yediğini görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine rivayet eder.

Kahve falında fırında sütlaç görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birine sütlaç vermek yeni iş fırsatları yakalayacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sütlaç yapıldığını görmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğe sütlaç yedirmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, yeni mallara kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sütlaç dağıtmak girdiği işleri kaybedeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir