AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürme çekmek

Kahve falında sürme çekmek

Kahve falında sürme çekmek yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında sürme çekmek gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki bazı olumsuz etkiler sürmektedir.

Kahve falında gözlere sürme çekmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına sürme çekmek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, istediği gibi hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözün üstüne sürme çekmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında siyah sürme çekmek uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına inanılır.

Kahve falında kaşa sürme çekmek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine tabir olunur.

Kahve falında göze kırmızı sürme çekmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının gözüne sürme çekmek depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi gözüne sürme çekmek kudretli kişiler arasına gireceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir