AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak su içmek

Kahve falında berrak su içmek

Kahve falında berrak su içmek sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine alamet eder.

Kahve falında berrak su içmek gördüyseniz:

  • Aileden kimselerin sorunlarıyla ilgilenecek, yardımcı olmak isteyeceksiniz.

Kahve falında berrak su içmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz berrak su içmek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına yorulur.

Kahve falında berrak deniz suyu görmek aşama göstermeyeceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında durgun berrak su görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında berrak suya atlamak hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyuda berrak su görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında temiz ve berrak su görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına delalettir.

Kahve falında berrak ve temiz su görmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir