AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından ameliyat olmak

Kahve falında ağzından ameliyat olmak

Kahve falında ağzından ameliyat olmak problemlerinin biteceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzından ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozan kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında ağzından ameliyat olmak projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine inanılır.

Kahve falında canlı ameliyat olmak kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında burnundan ameliyat olmak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine işaret eder.

Kahve falında ameliyat kıyafeti giymek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına işarettir.

Kahve falında gögüs ameliyati olmak herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyin ameliyat olduğunu görmek zararların yakında telafi edileceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini ameliyat olurken görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine yorulur.

Kahve falında beyin ameliyatı görmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir