AnaSayfa / Genel / Kahve falında ameliyat kıyafeti giymek

Kahve falında ameliyat kıyafeti giymek

Kahve falında ameliyat kıyafeti giymek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, hile ile mal elde edeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ameliyat kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Hukuki, maddi veya sağlıkla ilgili bazı konuların üzerinden geçmelisiniz.

Kahve falında ameliyat kıyafeti giymek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında ameliyat kıyafeti görmek problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında ameliyat önlüğü giymek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına rivayet eder.

Kahve falında ameliyat gömleği giymek çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ameliyat eldiveni giymek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ameliyat elbisesi giymek dirliğin bozulabileceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil ameliyat önlüğü giymek uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında ameliyat elbisesi giymek uzak bir yola gidileceğine, işe giren herkesin kalkınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir