AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı ameliyat olmak

Kahve falında canlı ameliyat olmak

Kahve falında canlı ameliyat olmak kısmetinin kapanacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, aile hayatında sevinileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, toplumda yükseleceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda havada uçuşan konuşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında canlı ameliyat olmak eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında rahim ameliyatı olduğunu görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, sevgi göreceğine işarettir.

Kahve falında ayağından ameliyat olduğunu görmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini ameliyat olmuş görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına yorulur.

Kahve falında ameliyat olmuş görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine inanılır.

Kahve falında parmak ameliyatı olmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, makbul olan şeylere işaret etmektedir.

Kahve falında akciğer ameliyatı olduğunu görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında bağırsak ameliyatı görmek ailesinden hayır göreceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir