AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan ameliyat olmak

Kahve falında burnundan ameliyat olmak

Kahve falında burnundan ameliyat olmak sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, onları koruyup kollayacağına inanılır.

Kahve falında burnundan ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yanlış değerlendiriyor olabilirsiniz.

Kahve falında burnundan ameliyat olmak her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna rivayet etmektedir.

Kahve falında kalp ameliyatı yapmak birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, makbul olan mallar edineceğine işarettir.

Kahve falında gözlerinden ameliyat olmak evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine işaret eder.

Kahve falında ameliyattan vazgeçmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ayağından ameliyat olmak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine inanılır.

Kahve falında ayaklarından ameliyat olmak çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ameliyatı görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında canlı ameliyat olmak şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir