AnaSayfa / Genel / Kahve falında gögüs ameliyati olmak

Kahve falında gögüs ameliyati olmak

Kahve falında gögüs ameliyati olmak çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, karın artacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere yorulur.

Kahve falında gögüs ameliyati olmak gördüyseniz:

  • Para konularında oldukça şanslısınız.

Kahve falında ameliyatlı birini görmek işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında annesinin ameliyat olduğunu görmek Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında dizinden ameliyat olmak bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında eşini ameliyat olurken görmek iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına işarettir.

Kahve falında ayaklarından ameliyat olmak maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rahimden ameliyat olduğunu görmek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneyi ameliyat olurken görmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşini ameliyat etmek fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir