AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe pilav yedirmek

Kahve falında bebeğe pilav yedirmek

Kahve falında bebeğe pilav yedirmek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğe pilav yedirmek gördüyseniz:

  • Belki onların da kendilerine göre haklı olduğu yerler olabilir ya da en azından ne yapmaya çalıştıklarını anlamaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında bebeğe pilav yedirmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin pilav yediğini görmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında başkasının pirinç pilavı yediğini görmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına işarettir.

Kahve falında bulgur pilavı yediğini görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında pirinç pilavı yedirmek her zaman hayırlı işler yapacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölüye pilav yedirmek prestij kazanılacağına, onlara sanat öğreteceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğa pilav yedirmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına yorulur.

Kahve falında etli pilav yediğini görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir