AnaSayfa / Genel / Kahve falında dansöze para takmak

Kahve falında dansöze para takmak

Kahve falında dansöze para takmak kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dansöze para takmak gördüyseniz:

  • Olan biten herşeye olumlu yaklaşmalı, içinden çıkartılabilecek artılara veya neyi faydaya çevirebileceğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında dansöze para takmak para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına işarettir.

Kahve falında kendini dansöz görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, bereketinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dansöz gibi oynamak başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına alamet eder.

Kahve falında dansöz kıyafeti görmek ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında dansözle oynamak borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine inanılır.

Kahve falında erkek dansöz görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini dansöz olarak görmek sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, saygın biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında dansöz oynatmak iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir