AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe ninni söylemek

Kahve falında bebeğe ninni söylemek

Kahve falında bebeğe ninni söylemek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, şansının açık olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe ninni söylemek gördüyseniz:

  • Eskiyi bırakıp, yeniye sarılmalısınız.

Kahve falında bebeğe ninni söylemek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında ninni söylemek uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ninni dinlemek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek ismi söylemek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin şarkı söylediğini görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında ilahi söylediğini görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında laf söylemek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine yorulur.

Kahve falında boşanacağını söylemek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir