AnaSayfa / Genel / Kahve falında ninni dinlemek

Kahve falında ninni dinlemek

Kahve falında ninni dinlemek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında ninni dinlemek gördüyseniz:

  • Bir süredir beklediğiniz parasal başlıklı haberler neticeye ulaşabilir.

Kahve falında ninni dinlemek engellerin aşılacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğe ninni söylemek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine alamet eder.

Kahve falında ninni söylemek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sınıfta ders dinlemek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, talihinin artacağına işaret eder.

Kahve falında hocadan sohbet dinlemek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında mevlit dinlemek girdiği her işte çok başarılı olacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında mezarlıkta kuran dinlemek geçiminin zor hale geleceğine, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında kuran dinlemek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir