AnaSayfa / Genel / Kahve falında ninni söylemek

Kahve falında ninni söylemek

Kahve falında ninni söylemek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, rahat geçinerek yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ninni söylemek gördüyseniz:

  • Gergin hissedebilirsiniz.

Kahve falında bebeğe ninni söylemek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında ninni söylemek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ninni dinlemek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, kötü yönde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şarkı söylemek dans etmek rahat bir hayatı olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sahnede şarkı söylediğini görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçarken şarkı söylemek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sana yalan söylediğini görmek sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında topluluğa şarkı söylemek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir