AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek ismi söylemek

Kahve falında bebek ismi söylemek

Kahve falında bebek ismi söylemek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, ekmeksiz kalacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, ün sahibi olacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına inanılır.

Kahve falında bebek ismi söylemek gördüyseniz:

  • Size sunulanları sorgulamalısınız.

Kahve falında bebek ismi söylemek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi ismini söylemek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin ismini söylemek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin ismini söylemek mesai saatlerinin de uzun olacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şehir ismi söylemek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin ismini söylemek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mehmet ismini söylemek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine delalettir.

Kahve falında birinin ismini söylemek sorunlu bir dönemin başlayacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir