AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayramda oruç tutmak

Kahve falında bayramda oruç tutmak

Kahve falında bayramda oruç tutmak huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, yüzünde güller açacağına, çok büyük başarı kazanacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına delalet eder.

Kahve falında bayramda oruç tutmak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da gayrimenkul başlıklı konuları ilgilendiren olaylar sonuçlanabilir.

Kahve falında bayramda oruç tutmak hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında oruç tutmak ve bozmak imkânlarının çoğalacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında oruç tutmak istemek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına delalet eder.

Kahve falında oruç tutmak için niyet etmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına delalet eder.

Kahve falında ramazan orucu tutmak yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına işarettir.

Kahve falında muharrem ayında oruç tutmak duygularını açığa vuracağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında muharrem orucu tutmak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kandilde oruç tutmak rızkın genişlemesine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir