AnaSayfa / Genel / Kahve falında muharrem ayında oruç tutmak

Kahve falında muharrem ayında oruç tutmak

Kahve falında muharrem ayında oruç tutmak başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muharrem ayında oruç tutmak gördüyseniz:

  • Finansal, gayrimenkullerle ilgili ya da ailevi konularda sempatikliğinizi ön plana çıkartmalısınız.Bu durum olayların sizin istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayabilir.

Kahve falında muharrem ayında oruç tutmak elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına delalettir.

Kahve falında muharrem orucu tutmak işlerinin bir anda bozulacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muharrem ayında aşure görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, başarılarının tadına varacağına inanılır.

Kahve falında muharrem ayını görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, canının ve malının garantide olacağına işaret eder.

Kahve falında ramazan ayında oruç tutmak çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına işarettir.

Kahve falında oruç ayında olduğunu görmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ramazan ayında oruç tutmadığını görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ramazan ayında oruç tutmamak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir