AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruç tutmak ve bozmak

Kahve falında oruç tutmak ve bozmak

Kahve falında oruç tutmak ve bozmak hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oruç tutmak ve bozmak gördüyseniz:

  • Herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini hatırlatmaktan çekinmeyin.

Kahve falında oruç tutmak ve bozmak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kötü bir habere veya tehlikeye alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken orucu bozmak değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının oruç bozduğunu görmek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında orucunu bilmeden bozmak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına delalet eder.

Kahve falında içkiyle oruç bozmak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına alamet eder.

Kahve falında oruç bozmak yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vakitsiz oruç bozmak uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, yanlışlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında orucu bilmeden bozmak sözler sarf edeceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir