AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruç tutmak için niyet etmek

Kahve falında oruç tutmak için niyet etmek

Kahve falında oruç tutmak için niyet etmek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, mali olarak küçüleceğine yorulur.

Kahve falında oruç tutmak için niyet etmek gördüyseniz:

  • Yapılacak konuşmalar yeni fırsatların önünü açabilir.

Kahve falında oruç tutmak için niyet etmek geçiminin zor hale geleceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında oruça niyetlenmek güzel bir evlilik yaşanacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına işaret eder.

Kahve falında oruca niyet etmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında oruç için niyet etmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruca niyet ettiğini görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında oruç tutmaya niyet etmek halsizleşeceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namaza yanlış niyet etmek yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denize girmeye niyetlenmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir