AnaSayfa / Genel / Kahve falında muharrem orucu tutmak

Kahve falında muharrem orucu tutmak

Kahve falında muharrem orucu tutmak tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, yokluk çekmeyeceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muharrem orucu tutmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya niyetli olmamanız ya da geri adım atmamanız durumunda duygusal sorunlar meydana gelebilir.

Kahve falında muharrem ayında oruç tutmak dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında muharrem orucu tutmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında muharrem ayında aşure görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına inanılır.

Kahve falında muharrem ayını görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ramazan ayında oruç tutmak mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayramda oruç tutmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nafile oruç tutmak verilen sözlerin tutulamayacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ramazanda oruç tutmak verimli ve bereketli işler yapacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir