AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında sabun görmek

Kahve falında ağzında sabun görmek

Kahve falında ağzında sabun görmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ağzında sabun gördüyseniz:

  • Siz kendi fikirlerinizden şaşmayın.

Kahve falında ağzında sabun görmek başarısızlığa düşüleceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sabun almak sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil sabunla banyo yapmak falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kalıp sabun görmek adının fesada karışacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında birini sabunla yıkamak kazalardan, belalardan korunacağına, maddi olanaklarının artacağına inanılır.

Kahve falında sabunla ayak yıkamak daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıvı sabunla el yıkamak dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına işaret eder.

Kahve falında sabun ve havlu görmek yeni bir yola gireceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir