AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabun almak

Kahve falında sabun almak

Kahve falında sabun almak iş hayatında makam sahibi olunacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında sabun almak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde, iş birliklerinizde veya ortaklıklarınızda gergin durumlar veya tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında sabunla yüzünü yıkamak yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ballı sabun görmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında paket sabun görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne sabun sürmek vaaz ve nasihate, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına tabir olunur.

Kahve falında defne sabunu görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, imkân sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında sabun düşürmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzında sabun görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, dertleşerek moral bulacağına işaret eder.

Kahve falında toz sabun görmek daha geniş rızık elde edeceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir