AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayılıp yere düşmek

Kahve falında bayılıp yere düşmek

Kahve falında bayılıp yere düşmek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayılıp yere düşmek gördüyseniz:

  • Bir yakınınızın güzel bir olayını kutlayabilirsiniz.

Kahve falında bayılıp yere düşmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına rivayet eder.

Kahve falında bayılıp düşmek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz baykus görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baykus yavrusu görmek tatsızlık olacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adam bayıltmak kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bayılana yardım etmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulur.

Kahve falında bayılıp düştüğünü görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bayılan insan görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir