AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayılır gibi olmak

Kahve falında bayılır gibi olmak

Kahve falında bayılır gibi olmak uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, kalbinin küt küt edeceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında bayılır gibi olmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların gözden geçirilmesi gerekebilir.

Kahve falında bayılır gibi olmak huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına yorulur.

Kahve falında bayılmış gibi yapmak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine delalettir.

Kahve falında bayılmış insan görmek bir sebeple yataklara düşeceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayılma numarası yapmak husumetlerin başgöstereceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz baykalı görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında bayılıp düşmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında başkasını bayılmış görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayılanı ayıltmak sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir