AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayanla telefonda konuşmak

Kahve falında bayanla telefonda konuşmak

Kahve falında bayanla telefonda konuşmak dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, ferahlığa çıkacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, yenileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayanla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren harcamaları veya yatırımları ya da maddi konuları tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında bayanla telefonda konuşmak fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile bayanla konuşmak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, çok yoğun çalışacağına alamet eder.

Kahve falında bayan polisle konuşmak yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, manevi mutluluğu tadacağına alamet eder.

Kahve falında telefonda konuşmak sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski patronla telefonda konuşmak sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla telefonda konuşmak yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonda yabancıyla konuşmak kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda anneyle konuşmak karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir