AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda konuşmak

Kahve falında telefonda konuşmak

Kahve falında telefonda konuşmak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan bir konuda ortağınızın, partnerinizin veya eşinizin desteğini görebilirsiniz.

Kahve falında telefonla ölüyle konuşmak sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda bağırarak konuşmak borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği insanla telefonda konuşmak her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın biriyle telefonda konuşmak insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonla bir kızla konuşmak işlerin toparlanacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında annesiyle telefonda konuşmak sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında ağlayarak telefonda konuşmak işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askerle telefonda konuşmak çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir