AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda yabancıyla konuşmak

Kahve falında telefonda yabancıyla konuşmak

Kahve falında telefonda yabancıyla konuşmak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, hayırlı bir hayat süreceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında telefonda yabancıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzda değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında telefonda yabancıyla konuşmak yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı bir adamla konuşmak bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına işarettir.

Kahve falında yabancı biriyle konuşmak sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına işarettir.

Kahve falında yabancı bir erkekle konuşmak rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında yabancı birisiyle konuşmak kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine inanılır.

Kahve falında yabancı dil konuşmak mutsuz ve hasta olacağına, dertlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında yabancıyla konuşmak yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı insanlarla konuşmak uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir