AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda anneyle konuşmak

Kahve falında telefonda anneyle konuşmak

Kahve falında telefonda anneyle konuşmak saygın ve ünlü biri olacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, yaklaşan güzel günlere, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda anneyle konuşmak gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortaklıklara girebilir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında annesiyle telefonda konuşmak herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, hayatından razı geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin annesiyle telefonda konuşmak rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine rivayet eder.

Kahve falında telefonda anneyle konuşmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş annesiyle telefonda konuşmak çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında anneyle telefonda konuşmak ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş annemle telefonda konuşmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneyle telefonda konuşmak falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen anneyle telefonda konuşmak çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir