AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayanla kavga etmek

Kahve falında bayanla kavga etmek

Kahve falında bayanla kavga etmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayanla kavga etmek gördüyseniz:

  • Parlak plan veya projeleriniz olabilir ya da gelecek ön görüleriniz takdire değer olabilir.

Kahve falında bayanla kavga etmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir bayanla kavga etmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, bereket ve zenginlik olacağına inanılır.

Kahve falında bayanla beraber olmak kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayan arkadaşını öpmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine delalettir.

Kahve falında yabancı bayan görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, büyük bir borcun altına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında olgun bayan görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir bayanla sohbet etmek kazanca kavuşacağına, işinde itibar edineceğine işaret eder.

Kahve falında bayana dokunmak iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir