AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bayanla sohbet etmek

Kahve falında bir bayanla sohbet etmek

Kahve falında bir bayanla sohbet etmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, o işten ekmek yiyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir bayanla sohbet etmek gördüyseniz:

  • Artık daha zorlu mücadelelere girebilirsiniz.

Kahve falında bir bayanla sohbet etmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında masada oturup sohbet etmek karın artacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine işaret eder.

Kahve falında dini sohbet vermek uğranılan zararın paylaşılacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sohbete gitmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen biriyle sohbet etmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşla sohbet etmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında kuran sohbeti görmek yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, çaresizleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sohbet etmek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir