AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bayanla kavga etmek

Kahve falında bir bayanla kavga etmek

Kahve falında bir bayanla kavga etmek mutluluğunun büyüyeceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, parasal krizler yaşanacağına, kötü halin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir bayanla kavga etmek gördüyseniz:

  • Herşeyi arkasında, farkına varmadığınız bir noktanın olup, olmadığını iyice incelemelisiniz.

Kahve falında bayanla kavga etmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, üzüntülü haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında bir bayanla kavga etmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayanı erkek gibi görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, kimseyle konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan ayağı öpmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bayan savcı görmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayandan evlenme teklifi almak mallarının eksileceğine, fal sahibinin elinin darlaşacağına yorulur.

Kahve falında başı açık bayan görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir bayandan yüzük almak gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir