AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla görüşmek

Kahve falında başbakanla görüşmek

Kahve falında başbakanla görüşmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, ömrünün uzun olacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, aksiliklerin yaşanacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanla görüşmek gördüyseniz:

  • Etrafınızdakilere biraz daha dikkat etmelisiniz.

Kahve falında başbakanla telefonda görüşmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında başbakanla görüşmek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine işarettir.

Kahve falında eski arkadaşlarla görüşmek gelirinden yana memnun olacağına, ufkunun açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayanla görüşmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize delalettir.

Kahve falında evlenmek için görüşmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, gidilecek yönün belirleneceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle görüşmek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarla görüşmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine delalet eder.

Kahve falında kadınla görüşmek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir