AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında kıl çıktığını görmek

Kahve falında ağzında kıl çıktığını görmek

Kahve falında ağzında kıl çıktığını görmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzında kıl çıktığını gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler, iş birlikleri veya ortaklıklar olumlu şeyler vaat ediyor olabilir.

Kahve falında ağzından kıl çıktığını görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına işaret eder.

Kahve falında ağzında kıl çıktığını görmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından bağırsak çıktığını görmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzında yara çıktığını görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında ağzından böcek çıktığını görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına alamet eder.

Kahve falında ağzından taş çıktığını görmek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ağzından karınca çıktığını görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına işarettir.

Kahve falında ağzından duman çıktığını görmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir