AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından taş çıktığını görmek

Kahve falında ağzından taş çıktığını görmek

Kahve falında ağzından taş çıktığını görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, daha rahat bir nefes alacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında ağzından taş çıktığını gördüyseniz:

  • Yalnız Boğalar ise yeni bir ilişkinin ilk adımlarını atabilir.

Kahve falında ağzından taş çıktığını görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, rakiplerin başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında yılanın ağzından çıktığını görmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından kaka çıktığını görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ağzından kıl çıktığını görmek büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatın tadına varacağına delalet eder.

Kahve falında ağzından ateş çıktığını görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına işarettir.

Kahve falında balığın ağzından çıktığını görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine inanılır.

Kahve falında ağzından kırkayak çıktığını görmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından köpük çıktığını görmek huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir