AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından böcek çıktığını görmek

Kahve falında ağzından böcek çıktığını görmek

Kahve falında ağzından böcek çıktığını görmek kendi işinin başına geçeceğine, yeni bir araba satın alınacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, kar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzından böcek çıktığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik hediyeler alabilir ya da paraya kavuşabilirsiniz.

Kahve falında ağzından böcek çıktığını görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, kariyerinin yükseleceğine delalettir.

Kahve falında kolundan böcek çıktığını görmek itibarının ve makamının artacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına işarettir.

Kahve falında burnundan böcek çıktığını görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine rivayet eder.

Kahve falında vücuttan böcek çıktığını görmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kulağından böcek çıktığını görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine delalettir.

Kahve falında içinden böcek çıktığını görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına inanılır.

Kahve falında kulaktan böcek çıktığını görmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında vücudundan böcek çıktığını görmek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, büyük miktarda para kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir