AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi kel görmek

Kahve falında eski sevgiliyi kel görmek

Kahve falında eski sevgiliyi kel görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi kel gördüyseniz:

  • Belli kişilere yardım edebilir veya yeni plan ya da projelere başlayabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi kel görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilini kel görmek güven kaybı yaşanacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi kel görmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisini kel görmek sağlık problemleri içinde olacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kel sevgili görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına delalettir.

Kahve falında sevgilini kel görmek üzüntünden sağlığından olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisi için ağlamak üzücü haberler alacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kuzenini görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir