AnaSayfa / Genel / Kahve falında valiyle yemek yemek

Kahve falında valiyle yemek yemek

Kahve falında valiyle yemek yemek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, deşarj olacağına tabir olunur.

Kahve falında valiyle yemek yemek gördüyseniz:

  • Kişisel sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında valiyle yemek yemek refah düzeyinin artacağına, para kazanmaya delalet etmektedir.

Kahve falında vali yardımcısı görmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya delalettir.

Kahve falında bayan vali görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok farklı bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında vali konağı görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vali yardımcısı olmak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, hayallerinin yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında valinin eşini görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vali eşi görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına delalet eder.

Kahve falında valinin evine geldiğini görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir