AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski valiyi görmek

Kahve falında eski valiyi görmek

Kahve falında eski valiyi görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, beklenmedik kapıların açılmasına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında eski valiyi gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanıza yardımı olacaksa seyahat etmenizde fayda var.

Kahve falında eski valiyi görmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, güzel haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski vali görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında valiyle konuşmak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, enerjisini toplayacağına delalet eder.

Kahve falında vali kaymakam görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine delalet eder.

Kahve falında vali eşi görmek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında valinin eşini görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, yardımcı olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında valinin evine geldiğini görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında vali yardımcısı olmak verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir