AnaSayfa / Genel / Kahve falında valinin evini görmek

Kahve falında valinin evini görmek

Kahve falında valinin evini görmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında valinin evini gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden gelen bazı sevinçleriniz olabilir.

Kahve falında valinin evine geldiğini görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına inanılır.

Kahve falında valinin evini görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına tabir olunur.

Kahve falında valiyle tokalaşmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, verilen emeğin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında bayan vali görmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma yorulmaktadır.

Kahve falında valinin elini öpmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, kişinin can derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vali arabası görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında valiyle konuşmak büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına işarettir.

Kahve falında vali konağı görmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir