AnaSayfa / Genel / Kahve falında vali görmek

Kahve falında vali görmek

Kahve falında vali görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, kişinin fakirleşeceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında vali gördüyseniz:

  • Daha bir bağımsız yapıdasınız.

Kahve falında vali konağı görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına işaret eder.

Kahve falında vali yardımcısı olmak birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kadın vali görmek kalp kırıklığına neden olacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında valinin evine geldiğini görmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski vali görmek işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında valilik görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vali olduğunu görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında vali arabası görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir