AnaSayfa / Genel / Kahve falında vali eşi görmek

Kahve falında vali eşi görmek

Kahve falında vali eşi görmek bir sebeple başka yollar aranacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, insanlarla karşı karşıya geleceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vali eşi gördüyseniz:

  • Gerçekçi bir planınız yoksa, imajınızı ilgilendiren konularda hızlı hareket etmemeli veya duruşunuza zarar verebilecek konularda dikkatli ilerlemelisiniz.

Kahve falında valinin eşini görmek masraflarının azalacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında vali eşi görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında valiyi görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında valiyle yemek yemek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vali olduğunu görmek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında vali yardımcısı olmak kazancın gittikçe azalacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vali kaymakam görmek iyi insanlarla arkadaş olunacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında eski vali görmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, başarılarının eksilmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir